Schrijf a.u.b uw commentaar op deze site in dit gastenboek (klik hier)


Datum Naam Opmerkingen
15-11-2014 Martijn - Zaandam Hallo Dick, Na het lezen van het boek "dit was veronica" van Auke Kok ben ik eens wat verder gaan zoeken op internet en kwam bij jou site uit!!!! Geweldig om de dj's van toen te horen! Ik heb wel veel platen van de veronica tijd in huis maar de muziek met dj's op AM te horen is helemaal fantastisch. Bedankt voor het mooie werk. p.s. ik was 1 jaar oud toen Veronica uit de lucht ging. Tijdloos dus die muziek! Grtz uit Zaandam
21-4-2014 KP Spijker - Balk Hallo,via jouw site eindelijk mijn top tune weer gevonden . Juxebox van Veronica,jaren naar gezocht ,maar wat heerlijk dat ik dit weer kan beluisteren dankzij jouw site,ga dit sowieso delen. Mijn zwager is ook gek van die muziek ,groeten kp ût Balk
20-12-2013 Pieter Keuning - Emmeloord Hallo Dick. Mooi dat jullie de heer Nijdam in jullie partij van de PvvP hebben kunnen krijgen. Ik wens jullie veel succes met jullie campagne en op naar weer een zetel in de gemeenteraad in 2014 van de NOP.. Groeten Pieter.
5-11-2013 Wil - Emmeloord Hoi Dick, Ben in gemeentehuis geweest, Nou zal je vertellen. ze zitten er allemaal nog..We wachten maar af op de volgende storm.. groetjes
27-10-2013 Wil - Emmeloord Hoi Dick. Het gaat stormen ..Hoop dat die storm dwars door het gemeentehuis gaat . Alles in de gracht.. Alles mooi schoon.. Hoop dat ze zwemmen kunnen ha ha.
15-5-2013 Dick Offringa - Emmeloord Vandaag bestaat dit gastenboek precies tien jaar. Het is opgezet door Peter IJzerman die het eerst op zijn Windows 2000 Server had staan. Hierna bij mij op Windows NT 4.0 Server. Vervolgens op mijn Windows 2003 Server. Toen bij Planet Windows 2000 Server Hosting. En nu al weer ruim vijf jaar bij XS4ALL.
12-3-2012 Leon - Venlo Hallo Dick, Proficiat met je site. Ik ben je gaan volgen op Twitter, n.a.v. een artikel van je over Griekenland (waar ik het niet zo mee eens ben, maar dit terzijde). Ik was vooral geïnteresseerd in het Radio Luxembourg item in verband met mijn oud-collega Dave Christian, waarover ik gisteren trouwens las dat hij in 2009 helaas overleden is. RIP Dave, I am sure you are teaching the angels how to speak English like you did....... Leon.
2-3-2012 Harry - Zuidlaren Hoi Dick, met verwijzing naar je laatste log het volgende. Wie schrijft, die blijft. Dat geldt voor jou, maar zeker voor de declarerende bewindslieden.
16-2-2012 Dirk Jan - Nunspeet ha die Dick Offringa. Hoe is het in het Spaanse. Groeten DJ.
8-10-2011 Hans Snoek - Deventer Dick, ik heb net naar je verhaal geluisterd op Omroep Flevoland, allemaal erg herkenbaar, ook de uitzending van de BBC op de lange golf op zondagmiddag, ik ben 62 en voor mij was die tijd een tijd vol mooie herinnering aan Radio Luxemburg en wat later de zeezenders, vooral radio Londen en Radio Caroline, dit komt nooit weer.
13-9-2011 Ronnie - Helmond Hoi Dick, Erg leuke site met al die oude radio zenders, het is allemaal van voor mijn tijd. Maar op internet kom je toch nog erg veel informatie tegen, uit die radio tijd van toen. Ik heb zelf ook een site, neem er eens een kijkje, www.brabantsradioarchief.nl en laat eens horen wat je ervan vindt! Met vriendelijke groeten Ronnie.
23-4-2011 BP - USA Hi Dick, I'd love to add my comments but I can't find a guestbook link on your FAB 208 webpage.How can I add my comments? Is your FAB 208 site closed for comments?
7-4-2011 Edu - Zoetermeer Hallo Dick,Wat een giga aan informatie hier, vooral ook over Luxembourg, top!! via mijn site kwam ik op jou site met hulp van google natuurlijk.ps wat vind jij van http://www.fm88-108.nl/radio/?eu-nederland-am-offshore&search=radio+luxembourg&frq=1440 deze site ??
5-2-2011 Wim Tamboer Goede morgen vanuit Dieren gelderland.Dank voor de tip om de sitecom camera online te krijgen. Is perfect gelukt.
23-10-2010 Sjoerd Dick, Je moet in de Fritzbox zoeken naar 'internet via lan '. Dan gaat je avmmetje werken als een ata, en dan kun je dus bellen via zuigo.
1-9-2010 Annelies en Frank - Maspalomas Groetjes vanaf Gran Canaria, lekker warm hier. Hasta luego!
26-6-2010 Peter Ijzerman - Emmeloord Dat de CCEW is opgeheven is geen ramp omdat computers al lang (wat is in dit kader lang?) geen vereniging meer rechtvaardigen. Koop een PC bij de Aldi, Lidl of Mediamarkt en vraag een familielid hoe je moet internetten en emailen.Wat ik wel betreur is dat er voor mij al lang op zaterdagmiddag geen gezellige plek meer is om wat te kletsen en bier of wat anders te drinken. Ook de WECC biedt dit al lang niet meer.Kan onder het mom van - bijvoorbeeld - een Politiek Café de zaterdagmiddag een nieuw leven ingeblazen worden? Of dit nu door de WECC of de CCEW wordt gedaan maakt niet uit. Een Politiek Café heeft mijn voorkeur omdat dat in ieder geval spraakmakend is.
10-6-2010 Sieberen Er zullen van diverse kanten nog vele breekpunten komen.
5-6-2010 Sjoerd - Emmeloord Harde gesprekken vanmiddag. Er moest waarschijnlijk eea vereffend worden? Henk was niet blij jou te zien en Hennie moest ff z'n gelijk halen vwb de afvalkalender. Hoe dan ook: ik was wel blij dat je er weer was!!!! Welkom terug.
5-6-2010 Max Schift - Baarle-Nassau Hallo Dick, Heb jou eindelijk weer in het vizier. Het zou leuk zijn jou eens weer te horen en te zien. Ik zie dat Dick nog dezelfde man is als toen.
30-5-2010 Sjoerd Hier hoor ik van op: CCEW opgeheven.. Jammer.
28-5-2010 Annelies Wij waren thuis vrolijk katholiek, dus in huize Siebers klonk altijd muziek!
15-5-2010 Dick Offringa Precies zeven jaar geleden begon ik met dit gastenboek. Het bestaat uit een MS Access database en is geïnstalleerd op een Windows 2003 server. De asp-pagina’s zijn gemaakt met Frontpage 2003. Het stond eerst op een server bij Peter IJzerman; later op een server bij mij; vervolgens op een server bij Planet Internet. Thans staat het alweer twee jaar op een server bij XS4ALL.
3-5-2010 Sieberen Aline Netjes; die woonde toch op de Veneweg???
26-4-2010 Annelies Ook in Lelystad komt de nieuwe weblog goed over!
14-4-2010 Sieberen Klasse verschil bestond echt wel in Nederland,en misschien nu ook nog wel. Mmijn vader was vroeger landarbeider in de Noordoostpolder. En daar was echt wel klasse verschil. Een kind van een boer kreeg meer kansen dan een kind van een arbeider. En in de schoolbesturen zaten alleen de notabelen van het dorp; beslist geen arbeiders. Er werd leiding gegeven met een verlicht regiem.
2-4-2010 Sieberen De appel valt nooit ver van de boom,ik heb de zelfde ervaring
16-3-2010 Oscar Oeds Feenstra Interesting web site. Amazing how all the names are connected in one way or another. This site was passed on to me by Randy Vander Weit. A distant cousin. Thanks.
7-2-2010 Sieberen Ketelbrug ook al gesloten voor het doorgeven van het Kieskompas????
18-1-2010 Jelle Offringa Hoi Dick en Annelies. Leuk met zijn tweeën achter de computer. Ik hoop dat jullie niet verkouden zijn gezien de stapel papieten zakdoeken op de tafel. Groeten, Jelle
15-1-2010 Sjoerd Ik vind de actie van de Polderkrant wel leuk om wekelijks een onderwerp onder de aandacht van de partijen te brengen en daar een statement over te vragen. Sneu is de reactie van sommige partijen die voor bebouwing van de Deel zijn, en in de header NEE laten zetten. Ik volg eea met belangstelling, en tot nu toe ben ik blij met de keuze die ik 4 jaar geleden gemaakt heb. Mocht de partij die ik toen gestemd heb verder geen faux-pas (hehehe) maken dan kunnen zij wederom op mijn stem rekenen. Ik weet dat ik hier niet hoef te zeggen "Sorry Dick" en dus doe ik dat ook niet. Ik heb 4 jaar geleden ONS gestemd en daar ben ik in retrospectief blij mee: geen gelul, poetsen. Geen zweverig gedoe. Als de PvvP zich zo rond eind 2013 op zo'n beoordeling kan beroepen dan kunnen ze rekenen op mijn stem, maar voor nu blijf ik nog ff bij de mensen die mij nog niet teleurgesteld hebben!
22-12-2009 Sieberen Volgens mij past de gemeente noord-oost-polder een cordon sanitaire toe op de pvvp.
9-12-2009 Sieberen Proficiat en nu op naar 3 maart voor 4 zetels.
4-12-2009 Sieberen Ingewikkelde systemen voor een kanditaten lijst,moderne technologie,echter het stemmen moet met een rood potlood.
26-11-2009 Jos van den Oetelaar Heeee. Dick da's leuk om jou weer eens tegen te komen. Mooie site met veel herkenbare zaken, foto's en momenten. Mis alleen wel wat info over Radio 188, BM !!!! Daar hebben we allemaal toch heel wat uurtjes inzitten !!! supertijd. Volgens mij heb ik hier nog oude opnames uit die tijd. Zal een effe zoeken. Heb een tijdje geleden nog met Harry gesproken over een ouderwetse praat en zuipavond (sorry...) in Emmeloord. Kunnen we allemaal nog eens een avondje de afgelopen 35 jaar doornemen. Groeten uit Apeldoorn.
18-11-2009 Sieberen Kaartjes kopen op een druk station????Is er dan een station in Emeloord??? Hier in Eindhoven loopt het gewoon goed,moet wel drie keer het brabantskwartiertje wachten maar wel goede service hier in het winkelcentrum achtste barrier
3-11-2009 Sieberen Het drama van de deel,of is het een deel van het drama??
9-10-2009 Sieberen Rust in Emmeloord dit weekend. In Eindhoven heeft Rob van Gijzel de noodverordening uitgeroepen; Offringa is in de lichtstad.
26-9-2009 Peter Ijzerman - Emmeloord John Bolton was en is nog steeds niet bepaald een liefhebber van de VN. Zijn benoeming was te wijten aan ene G.W. Bush, een president die weliswaar zijn volle termijnen heeft uitgezeten maar nu al niet meer serieus genomen wordt en overschaduwd is door zijn opvolger. Nochtans vind ik het een schande dat men de naam Offringa in "Een Vandaag" afkort tot een pover Ofringa.
11-9-2009 Annelies 'Duurzaam feest': kunnen we dan onbeperkt doorfeesten? Lijkt me wel wat! Duurzaam: de nieuwe hype, de nieuwe religie.
6-9-2009 Annelies - Ibiza Wederom de hartelijke groeten vanaf een bloedjeheet Ibiza. Adios! Frank y Frank´s mum
1-9-2009 Dirk Jan - Nunspeet Hoi Dick. Ik heb je gezien op Een vandaag. Groeten D.J.
20-8-2009 Sieberen de Vries - Eindhoven Het is maar goed dat Mevr van keulen niet in de zestigerjaren in de gemeente-raad zat. Want op de Lemsterweg 48a!!!!!zat al een voorloper van de huidige zogenaamde zuipketen
20-8-2009 Sieberen de Vries - Eindhoven Zet dat schip op het Kettingplein.
8-8-2009 Frank Mohr - Playa d'en Bossa Hola amigos, desde Ibiza yo qiero dicer: Madre nos vemos pronto en Ibiza en 4 semanas!!!Y Dick, un grande saludo! Hasta Luego Frank de knapste!
9-7-2009 Sieberen - eindhoven Normen en waarden hebben wij wel van die tijd overgehouden waar Jan over schrijft.
28-6-2009 Sjoerd - Emmeloord Ha die Dick! Morgen word hopelijk http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=110 bij me afgeleverd. Dan is het nog ff wachten op bestelde schijven! Groet, Sjoerd
14-6-2009 Gerdien van Wezop - Lelystad Je schreef op facebook dat je Co zo lang niet had gezien, maar herkende je hem nog wel dan???/ de foto is genomen vorig jaar bij de Georges de Verdon in Frankrijk, was werkelijk geweldig om daar te zijn, Co is afgelopen maart voor 2 weken naar Israel geweest alleen wel met een groep, dat lopen daar is niets voor mij met mijn reuma, dus een mooie reis voor hem, hij heeft genoten en vreselijk veel gezien.
25-5-2009 Harry - Zuidlaren Hoi Dick, 'Hedenmorgen heb ik , na toch wel enig puzzelen, succesvol het Content Management System (CMS) Joomla bij de web hosting van www.pvvp.nl geïnstalleerd'. Ziet er goed uit! Groet, Harry.
15-5-2009 Dick Offringa - Emmeloord Precies zes jaar geleden begon ik met dit gastenboek. Het bestaat uit een MS Access database en is geïnstalleerd op een Windows 2003 server. De asp-pagina’s zijn gemaakt met Frontpage 2003. Het stond eerst op een server bij Peter IJzerman; later op een server bij mij; vervolgens op een server bij Planet Internet. Thans staat het alweer een jaar op een server bij XS4ALL.
[1/9]